torsdag 11 november 2010

Alv och ett w.i.p

Fick färdigt den här igår och kände mig riktigt nöjd med den, så här är den:


Och här har vi vad jag arbetar på just nu haha

onsdag 10 november 2010

Freaky Just Got Fabulous!

Ännu en teckning av Draculaura... Jag svär, hon har tagit över min hjärna! XD
Inscannad och färglagd i PS. Riktigt nöjd med den här, till skillnad från den förra. Har gett henne en ny frisyr och en egendesignad outfit.

söndag 7 november 2010

Skiss-dumpning, del 5

Det här är den sista för nu, jag lovar!

Några snabba skisser jag gjorde medan jag såg på "How to train your dragon". Hiccup, Toothless och Astrid.

Sådär, ja! Ska försöka ta itu med Fanart 100 snart, men har en del stämpel motiv att arbeta på, så vi får se när det blir.

Skiss-dumpning, del 4

Ännu mera Discworld!

Först ut, Adora-Belle Dearheart från "Going Postal". Med ett sånt namn har hon absolut inget sinne för humor. Älskar verkligen den här karaktären. Är mindre förtjust i mina försök att porträttera henne.


Susan Death i "Thief of Time". Portätterad i ögonblicket då hon ger upp/ger efter.


Lady Legion från samma bok som ovan. Är faktiskt ganska nöjd med designen. Teckningarna kunde varit bättre dock.

Skiss-dumpning, del 3

Och nu blir det Discworld! "The Truth", för att vara mer specifik.

Först två versioner av huvudkaraktären, William de Worde. Gillar faktiskt båda designerna, men lutar åt den senare som favorit.


Två försök att få Sacharissa Cripslock rätt. Tycker inte själv att jag lyckats särskilt bra, hon ser lite för söt ut.


Aah, och så till sist, Otto Chriek! Vampyr, fotograf, och en känsla för dramatik! Ska nog försöka uppdatera designen något vid nåt tillfälle. Är dock ganska nöjd med den.

Skiss-dumpning, del 2

Okej, då drar vi vidare då!
Detta inlägg viger jag väl då åt anime & manga fanart:

Först ut två olika versioner av en karaktär. Kabamaru från manga och anime serien "Iga no Kabamaru". Mycket rolig anime, kolla in den om ni får chansen. (Även om det kan bli lite svårt, eftersom att den är typ 30 år gammal och inte licensierad i Europa så vitt jag vet. Men hurra för internet!)
Prövade två olika stilar som sagt. Föredrar nog den understa.


Här har vi först skissen till bilden direkt under. Väldigt, eh, skissig, inte sant?


Och här har vi det färdiga alstret. Inte super-bra, finns ganska många fel på den. Men men. Har jag nämnt att det var sambons ide att jag skulle lägga upp de här till allmän beskådning? Tänkte det kunde vara värt att nämna igen haha


Och till sist en egen, äldre version av Lina Inverse, i en utstyrsel jag designat själv. Ska färglägga den här, även om den har sina, eh, problem.

Skiss-dumpning, del 1

Det var ett tag sen sist, har varit lite för upptagen/lat/annat för att pilla med att scanna och sånt. På sambons order så ska jag dock nu göra en mega sketch-dump, och jag börjar med några original. Vill också be om ursäkt för att många av de kommande bilderna är ritade på rutigt papper. Har en tendens av att rita på allt jag kommer åt, och rutade kollegieblock finns det gott om i det här huset av någon anledning.


En... älva? Eller nåt. Extremt anime inspirerad, och inte särskilt bra. Dessutom är jag irriterad över att min scanner vill "klippa" av bilder lite här och där. Morr.


Manga porträtt i vintage stuk. Dvs, vintage manga stil.


Ännu ett manga porträtt, även detta i vintage stil. Ska se om jag inte kan teckna om dem till stämpel motiv. Kanske. Vi får se!